Школа безпеки 2016

Фотоальбом “Школа безпеки”

У смт Брюховичі на тренувальній базі Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Львівській області відбувся обласний етап змагання юних рятувальників «Школа безпеки».

Юні рятувальники демонстрували свої знання та вміння у шести конкурсах: оригінальне представлення команди,

бойове розгортання, водна акваторія, в якому школярі на катамарані повинні були врятувати з води умовного потерпілого, природна і техногенна смуга перешкод та медичне тестування.

Боротьба за перемогу велася активно та запекло, адже учні змагалися на швидкість у одяганні захисного костюму Л-1, показували, як користуватися приладами радіаційної та хімічної розвідки, засобами індивідуального захисту, детально розповідали, що повинно бути у медичній аптечці кожного юного рятувальника, та як вміло надавати першу домедичну допомогу.

Крім доброї пам’яті, швидкого та креативного мислення, справжній переможець повинен мати відмінну фізичну форму. Перевірити це можна було під час долання смуги природних перешкод, на якій школярі, як справжні альпіністи, вилазили на дерева, вміло спускалися з них за допомогою спеціального спорядження, страхували один одного, демонструючи злагодженість дій та вміння прийти на допомогу.

Залишити коментар